Thursday, June 29, 2006

SELAMAT HARI ULANGTAHUN BUAT SUAMIKU TERSAYANG~Shahruddin Mahzan@Mohd Zin


Selamat Menyambut Ulangtahun buat abang. Hari ni bertambah lagi setahun usia abang. Semoga Allah sentiasa melindungi dan memberi kesihatan yang baik kepada abang. Di murahkan rezeki, dan akan di permudahkan segala urusan samada di dunia dan di akhirat. Aminn ya Rabbal 'alamin.
Terima kasih kerana sentiasa berada di sisi kami. Semoga keluarga kita akan terus di limpahi kasih sayang, di beri petunjuk olehNya untuk menjadi yang terbaik di sisiNya. Kami sayangkan abang. Abanglah tunggak kekuatan kami. Tanpa abang, pincanglah keluarga ini. Semoga abang dapat sentiasa membimbing kami. Jadilah suami dan abah yang terbaik buat kami.
SELAMAT HARI JADI ABANG
SELAMAT HARI JADI ABAH
Daripada isterimu, dan anak-anakmu.
Yus, Aqil n Alia

21 comments:

blackpurple said...

Happy birthday buat Tuan Shahruddin Mahzan @ Mohd Zin.
Yang ke berapa agaknya ni? he he he..

Semoga terus diberkati Allah swt. Amin.

Mama Sarah said...

Selamat panjang umur, semoga dimurahkan rezeki dan tercapai segala cita2 anda sekeluarga.

ontahsapo said...

happy bday to you daddy...!!!!

yus said...

Bp,
Terima kasih bg pihak suami saya. Suami saya baru jer masuk sarjan....hehe sama baya dgn saya.

mama sarah,
Aminn..

ontahsapao,
TQ.

Anonymous said...

buat isteri dan anak2 tersayang..

terima kasih di atas ingatan kalian..
semoga ikatan kasih sayang kita semakin subur hingga ke akhir hayat..

luv..
abah

Sastri said...

Nak wish hubby Yus happy besday naa... semoga pjg umoq, murah rezeki... semoga bahagia berpanjangan hingga akhir hayat

oldtown~Smell the Roses said...

hepi besday to ur hubby. Smoga kalian akan berbhgia, dan kasih sayang subur ke akhir hayat. doakan kebahagiaan kami sekuarga gak yer.

Shami said...

Ha nampak dah seisi keluarga, happy birthday untuk,yr hubby, moga berbahagia seisi keluarga...

desilza said...

Happy birthday fren ! wah... makin tambah nombor kat belakang tu. Mmm... cita-cita bergelar doktor sebelum 35 insyaallah tercapai. agak-agaknya angka puluh tu dah bertukar jugak kan, selain angka sa ? hehehehe

Kak Lady said...

SELAMAT HARI LAHIR BUAT SUAMI YUS ....moga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik dan moga kekal bahagia bersama anak2 dan isteri tersayang...

NBK466 said...

SELAMAT HARI LAHIR jugak buat suami Yus.

p/s : Gambar EID Mubarak ker? Kat semejid Darnall ker or town?

Zakiah said...

Wah apa yagn spesel di hari jadi? (nyibuk ajer nak tanyer)

happy bday utk si ayah. Semoga allah memberkati perjuangannya di sana.

yus said...

sastri,
Terima kasih.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nani,
Lama tak nampak?? Heheeh...thanks.Semoga Nani sekeluarga juga tetap gembira dan bahagia selalu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kak Shami,
Terima kasih yea.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
desilza,
Harap2 begitulah.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kak Lady,
Aminn, semoga doa akak di makbulkan, dan saya juga berdoa semoga keluarga akak tetap ceria dan bahagia selalu.

yus said...

nbk,
TQ. Gambar tu masa raya tahun lps, ambil di PMC (Pakistan Muslim Centre) dekat Darnall.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zakiah,
si ayah cakap tq. Hadiah spesel takde..cuma buatkan dia soto smlm. Habis mkn dua mangkuk..hehe.

FaEzHussain said...

Yus,
sedap nyer soto original...yum yum.
happy birthday din, semoga pjg umur murah rezeki dan bertambah anak dan isteri..opss tersasul..

semuga cepat abis phd...

ps:yus jgn maraaaa aaaa
pps: nanti darwish gi rumah aqil lepas mummy dia balik dari keje isnin ni insyaAllah...janji dgn dia semalam, tapi lupa plak hari ni oncall until tghmalam.

Syikin said...

epi birthday utk suami. moga semua doa yus utk suami dimakbulkan.amin.

Wilhelm~Achtzehn said...

Happi Besday gak buat En.Shaharudin Mahzan dari kami sekeluarga di Germany. Moga panjang umur dan murah rezeki dan berbahagia bersama anak2 dan isteri tersayang..

uDA said...

eh rasa dah komen kat sini haritu. tapi tak masuk plak. ehehe

happy belated birthday utk suami yus. semoga yus dan suami serta keluarga sentiasa brbahagia dan tabah di perantauan.

terliur plak baca mi soto tu. kena buat nih

bunga rampai said...

Salam.
Lama tak singgah sini, tup tup ada birthday rupanya.

Happy belated birthday buat suami Yus. Moga kalian sentiasa diberi hidayahNya, dalam tenang dan damai selalu mengharungi hidup. Amin.

p/s itu teddy bear Mr. Bean depan birthday cake? :))

yus said...

Kak Faez,
Jgn tersasul lebih2 kak...hihi. Selisih malaikat 44.

p/s: Ada soto tak original ker??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kak Syikin,
Tq..tq.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ajzie,
Terima kasih
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uda,
Terliur ker? heheh..buat jgn tak buat. Tapi saya tak buat mi soto hari tu, buat soto nasi himpit.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BR,
TQ. Tak perasan lak itu teddy bear MR. Bean...BR cakap baru perasan..hihi.

Raiedzall said...

birthday ke? Syukur umur masih panjang. Tahniah...