Monday, June 26, 2006

Kelakar....video lucu

Terima kasih pada rakan-rakan blog yang memberi komen dan nasihat buat saya pada entri sedih sebelum ni. Hari ni, mari kita rehatkan otak tengok video klip lucu ini. Saya tak tahulah kalau kawan2 di Malaysia dah pernah tgk cerita ni...mungkin ada di siarkan di rancangan tv di Malaysia ker??...Maklumlah dah lama tak tgk tv negara sendiri. Mungkin juga ada yang dah pernah melayarinya di internet. Tapi tak kisahlah...saya rasa kelakarlak cerita ni..ketawa saya..kah..kah..kah....

Enjoy yer....
p/s: Video ini perlu ditonton sampai habis untuk merasai kelucuannya yang sebenar...


7 comments:

ainn said...

mmg kelakar la..hehe

ummu_naqeebah said...

eh, saya pernah tengok video tu, kwn sya bagi....

buat hilangkan stress...
eh, nak tanye, u kat umah baper bilik? baper harge?

ontahsapo said...

tak sempat tgk, slow sgt broadband kat malaysia ni...

Izhal said...

dah download flash dah nak tengok... power la depa ni buat CGI animation ni...

yus said...

ainn,
kelakar kan. Anak akak Aqil tak pernah tgk cerita melayu sgt, tapi punyalah dia dok ulang cerita ni sampai berapa kali. Siap try ikut cakap walaupun BM dia kureng...kah.kah

ummu_naqeebah,
memang boleh hilangkan stress, saya pun sbb nak hilangkan tensionlah tu, seronoklak tgk.

p/s: rumah saya dua bilik setengah. Saya ckp setengah sbb yg ketiga tu katil pun tak leh masuk, boleh letak meja study jer. Rege, skrg dah meningkat. Dah susah nak dpt rate rumah saya ni, sbb landlord saya pun dah berura-ura nak naikkan sewa bila kami kuar. Purata sewa dalam GBP350-GBP450 untuk rumah 3 bilik. Ada satu family baru sampai dlm 2 bln , dpt rumah 3 bilik rege GBP420 sebulan.

Izhal said...

dah tengok habis... mak cik tu sempoilah... hehehehe... misi depa memang mustahak...

ummu_naqeebah said...

mak oii, mahalnyer, JPA bagi duit 450 jek, utk umah je dah abis, huk huk....
dah suruh sakina carikan umah kalau dah confirm nantilah. anak 3 and may be bawak maid (kalau cukup duit) so at least 3 le bilik.....
ish, debar saya nih...