Sunday, January 28, 2007

Lagi...... Aksi Alia

Saksikanlah aksi Alia bersama gitarnya, siap tertonggeng-tonggeng.....hihi. Sebenarnya biasa lagi ligat dia menari2 tapi bila aku nak rakamkan aksi dia aje, mcm malu2 kucing pulak, kalau tidak, bukan main ligat lagi....hehe

22 comments:

Sikenit Comel-AminBakish said...

anak ibu ni... chubby.. :D

cikdinz said...

rock nye.....

Ajzie said...

hihi comeiii nasib baik Alia tak main gitar pakai mulut..baru rockkk..

kaklong said...

salam,

err..man kidal main gitar pun tak sampai terbongkok2 camtu hehe.

yg best tu, dia punya intro nak guna gitar tu siap goncang2 tangan dulu, macam nak dptkan rentak tu..:D.

NBK466 said...

Ini baru ROOKKKUUUUU.....aksi memula tuh macam pulas stering kete sebelah tangan jerk...miah..ha..ha...ha..

Ayu said...

tomeinyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

happyirfa said...

KAK YUS..
NAPER SAYA X LEH BUKA CLIP VIDEO NIH?SEMUA BLOG YG ADA MCM NIH SAYA X LEH BUKA.KENAPA YER?
HERAN HERAN

blackpurple said...

Cute..

Jadikan ini sebagai hari jadinya ke 17 tahun nati. He he he.

yus said...

aminbakish,
sebenarnya alia ni anak abah..apa semua nak dgn abah, kalau abah dia takde rumah, baru nak dgn ibu...huhu

cikdinz,
hahaha

ajzie,
pakai mulut??...hehe, baru kelasss..kan..nanti saya belajar yer auntie ajzie...hehe

kaklong,
alia mmg penghibur hati kami skrg ni, mcm2 dia buat...semua melucukan

yus said...

nbk,
iyolah tu..hehe

ayu,
"errkk tomey ker saya....?",kata si kenit Alia sambil tersipu2..hihi

irfa,
kalau masuk youtube.com boleh tak tgk klip video di situ, maksud akak klip video yg lain2 ler, kalau tak boleh gak, mungkin pc irfa tak takde support media yg diorang guna utk view klip video tu...akak pun tak pastilah, bukan pandai sgt bab2 ni.

BP,
hadiah harijadi ke 17....hehe, apa agaknya dia kata masa tu ekk??

13may said...

wah! memang ada talent:D

Leeds Al-Malique said...

comelnyeeeerrrrrrr! rambut dia yg mahal tu!!

dgr mcm alia speaking omputih jer, slang mcm anak omputih tu!..ke leed yg salah dgr ehheeeeeee

yus said...

13May,
kecik2 udahler...jgn sampai kebesar dia nak main gitar, haru nanti..hehe

leeds,
yg tu suara abang dia Aqil,ada kat sebelah ajer masa tu, dia pandai gak cakap, asyik2...my turn ibu..my turn, tak pun stok..stok...(maksud dia stop, bila abang dia dok mengusik dia..hihi)

cikdinz said...

nak belajar main gitar-gitar sesuka buleh ape....jarang pompuan pandai main gitar.

p/s:dulu ade geng pompuan kat UIA pandai main gitar.kat mana lah dia skang nih...

Sastri said...

aaaaaaa..... so cuuutteeeeeeee....

Ajzie said...

Dengan Man Kidal lah..apa lupa dengan auntie azi...Auntie azi boleh ajar buat karipap sardin aje...kih kih kih

Mama Sarah said...

Dah tengok hari tu, tapi tak tinggal komen, sebab Sarah dan Amar terpacak depan pc nak tengok Alia. Sarah pulak pandai tekan 'watch again'. Sepuluh juta kali tengok!

p/s: Ajzie - karipap sardin tu saya pun nak belajar:)

Zakiah said...

hahhah..alia ni mmg rock lah. Nampak gaya anak dara sorang ni mmg ligat dari abangnyer yer.

aj said...

Yus tumpang lalu yea
Hihhi karipap sardin..malu aje saya nih.. Kalau ajar Sarah N Alia ok ler..

MamaSarah lagi hebat tang masak memasak tak terlawan saya. Malu saya nih..

Ajzie said...

Yus..aj tuh azi tau..tak tahu ler pula ngape jadi aj? Konpius daku

yus said...

cikdinz,
kalaulah boleh beli gitarnya, bolehlah dia belajar..kalau setakat gitar mainan tu..hehe

sastri,
aaaa.........ma more(one more) dari Alia..hihi

ajzie,
karipap sardin tu..ibu dia yg nak belajar, Alia tukang makan ajer...hihi

mama sarah,
bukan saran n amar ajer, Alia tu pun asyik nak tgk muka dia sendiri ajer, bukak ajer pc, dia yg menghadap..pun pandai jugak tu klik watch again...sabor ajerlah...

yus said...

zakiah,
ya betul!! terlebih2 ligat dan banyak kerenah, susah nak layan, ada ajer yg tak kena

ajzie,
hehe takpe, ye kan...mama sarah mmg lebih hebat bab masak memasak ni..