Tuesday, January 9, 2007

Abid Terkini (50 hari)

Ini video aksi Abid terkini. Hari ni dia berusia 50 hari, dah pandai tersenyum dan cuba berbalas cakap bila kita panggil nama dia. Tak lama lagi bila dia dah pandai ketawa mesti lagi seronok.

Video ni ada sedikit gangguan selepas 3 saat, tak tahu kenapa, video asal ok jer, tapi bila saya upload dalam google jadi mcm ni pulak. Tak kisahlah tu asal boleh nampak gak kan. Enjoy yer.....


Inilah dia Muhammad Abid Zulfan

21 comments:

Mama Sarah said...

kepalanya dah 'gondol'? yus cukur ke? atau cukur bantal?

masyaAllah! geram dengar suaranya. rinduuuuunya nak baby kecil semula!

Ajzie said...

comeynya dia...That day masa azi di sana pun Abid dah mula 'bebel' sikit2 kan..

Mcm mamasarah gak..rindu dengan baby kecil.. Bila yea Ammar nak adik? Nanti dia jawab 'Nanak'. Sabar ajelah..

yus said...

mamasarah,
ha'ah..dah botak..hehe. yus dan husband cukur guna mesin.

ajzie,
skrg ni lg banyak bebelnya ajzie, siap terangkat2 bontot dia kadang tu...hehe.

Alah kalau mama dia dgn ayah dia nak jugak...ammar ckp apa pun, dpt gak adik tu kan...hihi

13may said...

hehhe...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

wahhh

Aarin said...

Syok juga yer ader anak2 kecil, kalau cite hari2 pun tak jemu.. salam perkenalan dari saya.. comelnya dia!!

zino said...

cepatlah besar si manja ku sayang hehe

Zakiah said...

dah besar yer abid. Gondol sudah kepala abid tu. Mama sarah takkan teringin ajer kut...kuikuikui. Meh ler join the club. Kak Ajzie pun skali. Heheheh.

NZNM said...

Lahai comei sungguh..wendu lak kat baby. Baby skrg cpt tul developkan, nampak cerdik je. Kim peluk cium sket kat pipi comel tu *mmuah*

maklang said...

maklang kena tengok kat rumah le...kat sini tak bolehlaaa...

Sikenit Comel-AminBakish said...

kiutnye... hehe :D

mesti dia tengok mamanya buat apa tah, sampai dah tak ngomel lepas tu... :D

Sastri said...

waaa.... cepatnye dah besar...

NBK466 said...

Okeh jerk den tgk bedio tuh..nampak sangat Abil mmg suka kat ABG NBK nie..he.he.he..

p/s : Nampak cam banyak N3 yg den terlepas jerk..

misah said...

yus...dah berapa kilo abid skang ni. nampak cam arissa lak. Arissa skang ni baru je 5.2kg.

Kak Lady said...

Yus...Abid dah cerdik sekarang ye...rasa sekejap aje kan....Masa camni le sedap di buat main...dah pandai mengagah kata orang2 tua...seronok tengok dia melawan agahan kita....

Suka tengok anak2...tapi takmolah beranak kecik lagi...tunggu cucu aje nanti...hehehhe

yus said...

13may,
hehe ajer ker??>>hihi

ZZ,
echewahh

aarin,
anak2 kecil memang menghiburkan hati. Salam kenal dari saya juga

yus said...

zino,
hihi..kadang2 rasa biar dia kecil jer..comel...dah besar lain pulak kerenahnya betul tak bro zino

zakiah,
betul tu...mama sarah n kak ajzie...meh join the club...hihi

nik ha,
meh lah join the club sekali, bila nak dapat sorang lagi pulak??...hehe

yus said...

mak lang,
dah dpt tgk ker skrg??

aminbaksih,
susah gak nak ambil video tu, berapa kali delete sbb kakak dia alia asyik kacau jer...tu yg dia terdiam...best kan dengar dia ngomel..hihi

sastri,
cepat ker??..hehe yus pandang hari2 rasa sama, tp bila dukung dia mmg terasa dah semangat.

yus said...

nbk,
kalau ok alhamdulillah...hehe..Abid suka pada semua lah..

p/s: tgh ada mood nak meng'update'...tu yg banyak nbk terlepas kot

misah,
hari isnin lepas timbang dah 4.42kg, laa ni dah dekat 5kg kot..hehe, arissa dah berapa bulan ekk??

kak lady,
tunggu cucu yer??...Kena tanya Ude ni...bila nak kahwin..hehehe

Budak seakrang ni mmg cepat jer perkembangannya kan kak, lahir2 jer mata dah buntang jer..bukan mcm dulu2 nak bukak mata pun susah kan.

p/s: tukar gambar profile nampak??...gambar mata pulak tu...

maklang said...

ha....baru dapat tengok...comei dah...

bila lak nak dapat adek???

yus said...

mak lang,
biar benor mak lang ni..saya baru jer lepas pantang, tak kan ler Abid dah nak dapat adik....huhu

Dah tiga orang dah....tunggu2 lah dulu mak lang...kat Malaysia pulak lepas ni, baru 3 orang pun dah tak terlayan saya...