Thursday, May 31, 2007

Sepetang di Play Area Meadowhall Sheffield

Sabtu lepas bawa anak2 bermain di play area di Meadowhall Sheffield. Saja jalan-jalan sambil window shopping. Takde beli barang apa pun. Ronda-ronda bawa budak-budak tu sebab mereka boring jer kat rumah.


Video Aqil dan Alia sedang bermain

Wajah dua beradik ni

Abid terkini, semakin ligat. Amboi!! Hisap jari nampak anak ibu...

10 comments:

Mummy Rizq said...

abid dah besar... macam muka abg dia sesikit

cikdinz said...

amboi, gi jenjalan yeik...

Mama Sarah said...

dalam sibuk2 tu sempat juga jalan ya :)

Ajzie said...

geram dengan abid. Nanti lah awak bulan 8 nih... kalau auntie azi jumpa.. nak geget..hihihi

minnie said...

Salam Kak Yus.. Rindunya... ingatkan Kak yus dah merajuk.. tak mau mem'blog' lagi... seronok tgk gambar-gambar anak kak yus... jgn merajuk lagi yea..

ontahsapo said...

sonoknyer.....

loveujordan said...

comelnya Abdi hisap jari...nk gomol-gomol je rasa :)

~ yus ~ said...

mummy rizq ramai yg kata dia ikut muka Aqil, ada gak yg cakap, muka dia sendiri..

cikdinz hari Sabtu jenjalanlah...

mama sarah hihi, mana ada sibuk noo pun, cuti kenalah bawa bebudak ni jalan2 jugak, kesian asyik duduk rumah ajer..

ajzie waah abid balik jer dah ada orang 'cup' nak geget..lari!!!

minnie ada ni, takdelah merajuk, mood jer tak se'excited' selalu...:D

OS :)

kak rina abid ni mmg menggeramkan saya kak, saya pun suka gomol dia...

faizabelle79 said...

Yus..
Abid dah pandai hisap jari yek...
Hisap jari tangan xpe..jgn hisap jari kaki sudah..
kalau hisap jugak alamatnya dia nak dapat adik satu lagi laa...hahha...

~ yus ~ said...

faizah, ye ker macam tu? janganlah...saya nak stop dulu..hihi