Friday, May 18, 2007

SATU

Sila klik pada image untuk lebih mudah membaca isi kandungannya...hehe

Terima Kasih pada semua yang menjengah ke blog ini dan meninggalkan komen. Tuan rumah agak sibuk dengan urusan lain dan tidak dapat mengadap pc lama-lama akhir-akhir ini. InsyaAllah sekali-sekala akan menjengah juga ke blog kawan-kawan semua tapi tidak seaktif selalu.

Salam buat semua...

~ yus ~

19 comments:

NBK466 said...

Salam anniversary Yus... teruskan berkarya! Kat mana dipasarkan surat khabar tuh!!! he..he.he.

ontahsapo said...

huk aloh...

Ajzie said...

Happy anniversary kepada tuan blog dan blog..hihihi.. Azi pun dah mula malas nak update blog nih.. Rasanya akan berehat juga dialam cyber ini.. Tetapi masih tak pasti samaada sementara atau selamanya...

Mama Sarah said...

selamat ulangtahun blog Yus :)

faizabelle79 said...

Happy Anniversary..cantik layout tu...

Tuan rumah bz yek..

Sastri said...

selamat ulangtahun blog Yus... semoga terus berblog dengan jayanya... seronok dapat berkongsi cerita begini... :D

Kak Elle said...

setahun dah berlalu ye?syabas and keep it up!

akirasuri said...

selamat ulangtahun. :)

Mazudi said...

Tahniah Kak Yus. Semoga terus rajin menulis blog dan berkongsi pengalaman.

RaFFLeSiA MeRaH said...

takper...akak pun kdg x masuk blog yus gak...tertinggal gak entry yus...hehehehe...

happyirfa said...

Salam anniversary jugak utk kak Yus..sayangnya saya tak dpt tgk video dlm blog akak ni..nak wat camner..baca citer dn bygkan sendiri jer

13may said...

selamat selamat:)

MULAN said...

selamat ulangtahun yg pertama..!!! setahun dah ya.. teruskan..

Kak Lady said...

Selamat 1 thn anniversary buat blog Yus...teruskan menulis....eh! Belated...takpekan...kak lady sibuk...

loveujordan said...

happy 1st anniversary !!

Way to go...take care !!

oldtown~Smell the Roses said...

Kak yus jgn cuti lama sgt!heheh...

sarahjiha said...

Yus sibuk packing ke...?..kalau dah balik malaysia besok lagi malas la nak update...kat sana semua benda rasa special nak cerita dengan orang...kat sini rasa semuanya macam biasaje..malas nak cerita....

kakLuna said...

satu tahun tu mmg lama...anak yg kecil baru lahir pun dah pandai berjalan...itulah umpamanya....banyak pedoman telah dipelajari, pengalaman telah dikongsi..semuanya memberi titik2 ilmu kepada empunya blog mendepani hidup2 mendatang..selamat ulangtahun pertama pada blog kak Yus!

Zakiah said...

oh saya pun baru anniversary hari tu tapi tak ingat!!! hihihi