Monday, May 14, 2007

Satu petang di ruang tamu....


Tiga beradik bermain di ruang tamu. Permainan yang Aqil dapat masa pergi Carboot dulu(masa sibuk ambil gambar dengan bunga kolza tu). Itulah kali akhir ke Carboot, bila ntah nak pegi lagi...hihi. Abid punyalah suka tengok keretapi mainan tu bergerak. Kalau dapat di capai, memang bagus ni..kan Abid.


Aqil panggil Abid monster, sabar ajerlah. Nasiblah Abid baru nak belajar maju kedepan, belum laju lagi. Kalau dah laju nanti, mesti habis mainan tu di kerjakan..hehe. Perhatikan juga seluar Abid, dia ni sejak dah pandai maju ni, selalu ajer seluar dia tertanggal(masa ni dah terlondeh dah sikit) Kalau tidur pun macam tu, bangun pagi, seluar entah kemana. Dia ni kalau baring, selalu buat aksi kayuh basikal...haha

Aku suka tengok gambar Aqil dan Abid ni, mereka berdua seperti cuba berkata-kata antara satu sama lain kan....

nota sisi: ada sedikit gangguan bunyi pada video ni. tak pasti bunyi apa, rasa datang dari kamera aku tu, something wrong ker??...janganlah....huhu. Gangguan bunyi lain, aku batuk, masih belum sembuh sepenuhnya...hihi.

Sehingga di lain waktu dan ketika....salam

18 comments:

Zakiah said...

lar rajin betul kak yus ni tukar kulit nih. Hihii. Lama tak singgah. banyak yang terlepas.

Wah abid makin comel. Bleh dipanggil monster pulak tuh. Sabar ajer la si aqil.

faizabelle79 said...

Yus,..
Suka sangat nampaknya Aqil main train dia tu..Abid pun nampak syok..comel gambar kat bawah tu..

oldtown~Smell the Roses said...

Nani dpt tgk gmbr yg last jek. Tp comel sungguh diorg ni. Muka Abid dah sama mcm abg dia. Bibir merah mcm pakai lipstik. Geramnya!!!

lelakhalidah said...

Abid & akil mmg nampak cam comel & berkomunikasi gitu...akil looks like loving bro.. bila kena kacau dgn adik serupa dengan aiman..

Honey MJ said...

sekiranya masih sempat aku mengucapkan selamat hari ibu buat yus! hepi2 selalu ok.

minnie said...

comelnya gambar close up dua beradik tu kak yus...

13may said...

hehhe...

Selamat hari IBU!

Ajzie said...

hihihi comel nya abid...geget sikit boleh..?

Mama Sarah said...

saya pun suka gambar dua beradik lelaki tu :)

D said...

beautiful kids! nak main train sama boleh???

Sikenit Comel-AminBakish said...

agak terlewat...

untuk Ibu Aqil, Alia dan Abid,

Semoga Allah mudahkan urusanmu mendidik anak-anak menjadi anak-anak soleh dan solehah...

:)

Mummy Rizq said...

wah.. comelnya budak budak ni... baik kan derang. main sesama!

RaFFLeSiA MeRaH said...

anak2 yus ni memang semuanya tomey2 yerk...geram akak tgk...skrg ni dah ada anak buah, rasa gomol jer tiap masa...huhuhu...

NBK466 said...

Betul ler..kalau ada manusia kenit dlm train tuh musti dah panik & menjerit2...KING KONG!! atau GODZILLA..!!! he..he..he..

Kak Lady said...

Heheheh....cutenya si aqil tu...abid lagik comel...seluar dah terlondeh tu...heheheh...dah besar dah dia...tak lama lagik dah boleh jalan...senang lah yus nanti

Kak Elle said...

teringat dulu masa my anak sedara main ni satu hall penuh dgn tracks dan benda2 ni....

Yus budak2 tu cute lah ntah apa agak nya dia berkata2 kan?

MULAN said...

saya suka anak2 masa kecik pakai tights. senang cite, takde londeh2. jaga semua abang kakak, nanti hero kecik besar, habis la train ke mana, rail ke mana...

Sastri said...

aaa... dah pandai maju yea... comelnya adik-beradik ni main bersama... :D