Tuesday, March 27, 2007

Hari ini bersama Alia


Bermain komputer aktiviti kegemaran


Menonton cbeebies di tv sungguh mengasyikkan


Tolong ibu tolak pushchair Abid dlm perjalanan mengambil Aqil dari sekolah


Bermain gelongsor bersama Aqil di sekolah sebelum pulang ke rumah


Dah sampai rumah, bermain bersama Aqil dan Abid sebelum terkurung semula di dalam rumah....huwaaaa

16 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

kalo yus letak gambar kat sini, mesti salah satu jer yg kuar kat pc akak...gambar abid tgh ngelekek smlm tu akak leh la tgk, yg gambar atas tu langsung x kuar...x tau la pc org lain ok...entry yg latest ni pun takat gambar last tu jer kuar...pc akak yg problem kot...

MULAN said...

awat terkurung lak.. mesti sejuk lagi kan. nice videos w/pun ada yg tersedak2 but i can watch them..

Mummy Rizq said...

alahai... bestnya dia. georgous kids!

Sastri said...

aisey... sas pun takleh tengok gambar2nya... administrator kat opis ni, setengah gambar lepas, setengah gambar tak lepas... isk... kena nengok selepas waktu pejabat la nih...

NBK466 said...

Bestnya bebudak skg...kalau betul2 simpan dah besar buleh tgk semula aksi2 masa zaman kanak2...pass tuh sendiri TERSIPU2 malu..he..he.he..

yus said...

rafflesia merah kak..yg mana ekk tak kuar, video yg guna youtube, atau google atau photobucket? yus rasa pihak administrator opis akak ni tak lepaskan kot..

mulan yg rasa terkurung tu ibu dia..hihi. Sejak hubby sibuk writing ni tak berjalan sgt, weekend pun setakat kuar pegi brg dapur ajer, sejuk pun iya juga, dgn Abid masih kecik, maleh gak nak keluar..

mummy rizq alia dia ni muka selamba kan..

sastri kalau dah dpt tgk nanti habaq mai yer..

nbk betul tu, bila besar nanti diorang tgk mesti senyum sorang2 kan. Kita dulu manalah mak ayah ada video camera nak ambil gambar mcm ni, ingat dlm otak ajerlah..

oldtown~Smell the Roses said...

Kak Yus,
Nanipun takleh tgk. komputer nani tak ok kot, atau opis sekat. Tp sblom ni ok plak. Gmbr2 lain ok gak.

takdpt tgk gmbr Alia yg berpipi tembam tuh!geramnya...

Mama Sarah said...

chubbynya Aliaaaaaaaaaa geram nak cubit rasa. ala2 malu kucing juga dia masa sessi pergambaran ya?

yus said...

nani tak dpt tgk lagi ker? Alahai, takpelah..Alia mmg tembam dan bulat pipinya, mcm tulah dia..hehe

mama sarah ha'ah kalau dia tahu kita tgh ambil gambar dia, mmg malu2 kucing

Ajzie said...

Hahaha malu2 kucing yea alia... Comei betul awak nih lah Alia..boleh buat menantu nih..hihihi

Yus sekolah Aqil tuh ramai kanak2 dari Msia yea.. Ada yg pakai tudung tuh? Tak namapk pun budak2 rambut perang..?

yus said...

ajzie sekolah Aqil tu ramai Pakistan sebenarnya, tu yg nampak ramai pakai tudung. Kelas Aqil tu, cuma 2 org jer budak melayu termasuk dia. Nasiblah cikgu kelas dia omputih, itu pun second cikgu Pakistan gak. Darnall ni kawasan muslim, tu yg ramai Pakistan, especially Greendlands Junior School ni..huhu

Kak Lady said...

Banyaknya video...esok akak tengok...malam ni tak boleh...sebab akak ni curi2 masuk blog...hahahaha....esok cik abe gi kerja boleh tgk video plak...

akirasuri said...

wargh!! geramnya tengok anak akak..
gigit pipi dia..
lari!!!

loveujordan said...

comelnya alia tu..tolong cubitkan pipi alia bagi pihak akak ekkk...kiri-kanan 3x gerrammm :D

cikdinz said...

itulah anak-anak.
kalu bawak kat taman, dia punya happy mcm nak dapat hadiah...

yus said...

kak lady ooo main curi2 pulak dia yer, hihi. Dah tgk ker belum kak?

akirasuri amboi!! semuanya nko nak gigit yer

loveujordan kak, alia ni kalau kita cubit sikit, melalaknya satu rumah dengar, tak boleh di cuit..hehe

cikdinz betul tu, apatah lagi mcm anak saya ni asyik kat dalam rumah ajer...hehe