Saturday, March 24, 2007

Abid Zulfan Beraksi Lagi

Aksi Pertama, ketawa bila di geletek



Aksi Kedua, bersilat,ketawa, masuk jari dalam mulut, semua pun ada...haha

15 comments:

Sastri said...

waaa... dah pandai bergurau senda... comelnya dia ketawa... :D

Zakiah said...

cute abid. tak sabar nak tunggu abis pantang. penat lar...hehehe

yus said...

sastri dia mmg dah pandai bergurau, tapi aksi dia dlm video ni tak ketara sgt sbb Abid bila nampak kamera mcm malu2 kucing pulak, kalau tak lagi kuat suara dia

zakiah sabar, dalam pantang mmg penat sikit, lagi2 mula2 ni, belum kuat betul kan. Zakiah ada mak datang kan, mcm kak yus dulu lagilah, take care tau....

akirasuri said...

comelnya dia ketawa.
gigit pipi dia boleh tak :P

yus said...

akirasuri, geget manja bolehlah..hehe

zino said...

seronok kalau dapat menyakat tu hehe

Ajzie said...

Amboiii comel nya dia..

13may said...

hahha....:)

Mummy Rizq said...

cepat kan derang ni membesar...!

RaFFLeSiA MeRaH said...

tomeynyerrr....

happyirfa said...

kenapalah aku takleh tgk video nih..sian aku

razlizahazleen said...

waaaaa...comelnyaaaaa..malam ni tidur mimpi abidlaa

akirasuri said...

datang gigit pipi dia..
larrriiiiiiiiii!!!!

blackpurple said...

Tak tahan la tengok baby comel ni... ! he he he..

yus said...

bro zino menyakat mmg seronok, tak kisahler pada saper pun kan...hihi

ajzie dan rafflesia merah terima kasih daun keladi, nanti pujilah lagi..hehe

13may awak haha, saya hehe...hihi

mummy rizq betul tu... bebudak ni, pejam celik, pejam
celik dah besar..

irfa yg ni kak yus tak dpt nak tolong, pc irfa takde adobe flash player kot

liza ada mimpi tak?? hihhi

akirasuri oitt, mana mau lari haa!! budak ni dah nangis kena gigit, lari pulak dia, haha

BP tak tahan nak geget gak ker...hehe