Saturday, July 29, 2006

Suatu Ketika Dulu




Guns N' Roses - Don't cry

13 comments:

yusairi said...

hi yus,
don't you cry tonite.
superb song from GnR.

regards,
yusairi
http://yusairi.blogspot.com

blackpurple said...

GnR memang kesukaan sejak dulu student dulu.... Lagu Patience pun best gak..hehehe

Sastri said...

hmm... kalo GnR, lagu yg Blackie tujukan kat Sas, lagu fave dia laa... Patience... keskeskes...

yus said...

yusairi

lagu ni mmg best kan.

BP
GnR juga adalah group kesukaan suami saya sejak dari sekolah lagi...pernah dgr lagu patience tu....memang best.

sastri
sas pun pernah dpt lagu GnR ker?? Nak tahu tak sebenarnya yus tak pernah dgr lagu GnR sebelum hubby perkenalkan lagu ni pada yus...hehe. Sas n BP main tuju lagu jer ker?? Bila lagi nak makan nasi minyak ni??...hihi

Wilhelm~Achtzehn said...

Ajzie pun suka gak..hihi

Zakiah said...

Gun n roses tuh...

Saya suka gak depa nih. Especially guitarist dier yang takder mata tuh...hehhehe. Tapi paling suka lagu November Rain.

Oh miss kak yus punyer previous entry. Sedih la pulak kita dengar akak sengsorang ajer kat sana. Tapi respek eh bleh buat sorang sorang sumer dalam pantang. Kalau saya banjir rumah nangis aje rkut. Hihihi

Izhal said...

dont you cryyyy tonight,
theres a heaven above you babyyyyy...

pergh, rock kapak Puan ni yea??? dah bersalin ke? kalau tak bila due ni???

ps-la ni apa jadi ngan gnr ni yea??? hmmm...slash tu main gitar gibson apa entah,padahal goreng biasa je... patutle dia campak gitar dia masuk gaung...

yus said...

ajzie

hehe....samalah kita

zakiah

ramai gak minat GnR ni yer...kalau dah sorang tu, semua kena buat sendiri zakiah. Tak pandai pun jadi pandai...akak takdelah nangis masa Alia dulu, tp yg ni ada over sensitif sikit...hihi.

izhal

saya takdelah rock pun en izhal. Suami saya yg tujukan lagu ni pada saya, saya dgr sedap pulak...minat2 gitu jer. Tak tahu sgt pasal perkembangan group ni..hihi.

Due bersalin, InsyaAllah pertengahan bulan November.

Mama Sarah said...

eiiii... jiwang karatzzzz!!!

saya pun suka gak sebenarnya kerana saya memang prefer lagu rock! esp soft rock. heh heh. rahsia tu. jgn khabaq kat org.

ontahsapo said...

kau berjiwang ker...?

Kak Lady said...

Yus...lama kak lady tak berkunjung ke mari..'rumah' dah cantik sgt..

Kak lady tertarik lagu yang kat sebelah tu...yang gambar shah rukh tu...hehehhe

Mama Sarah said...

yus ni tgh mood menyolek blog dia agaknya. dah warna purple pulak!

yus said...

mama sarah
jiwang ker??? mana ada....hehe

ontahsapo
takdelah..cuma sekali sekala layan perasaan.....hihi

kak lady
hehe...saya ni memang peminat SRK dari dulu....

mama sarah
ha'ah..tgh ada mood sbb tgk MR asyik tukar kulit,.....jadi kita pun nak tukar gak....hahahah