Wednesday, February 21, 2007

15 + 16.......Happy Birthday

Happy Birthday

Selamat Ulangtahun ke .... buat aku.....hehe. Yer hari ni birthday aku yg ke 15 + 16 (korang kira sendirilah yer). Bertambah setahun lagi usia aku, tapi perangai..aku pun tak tahu aku makin matang atau tidak. Adakalanya masih bersikap kebudak2kan. Buat suami tersayang, terima kasih tak terhingga atas hadiah abang tu...walaupun nilainya tak seberapa, tapi cukup buat ibu menitiskan air mata. Tak sangka ada hadiah dari abang.....Luv U so much.. Kisses

Terima kasih pada kawan2 yg mendoakan kesihatan kami.Aku masih belum sihat sepenuhnya. Masih batuk2. Hari ni pun suara hilang, cakap mcm apa ajer...suara tak kuar. Anak2 pun belum sihat sepenuhnya, semua mcm on and off. Aqil lagilah, siap keluar darah melalui hidung. Setakat ni dah 4 kali. Aku tanya doktor, dia kata biasa, tak perlu risau, mungkin dlm badan dia terlalu panas. Entahlah, mmg rasa temperature dia dah tak tinggi, setakat 37.5 jer, tapi ada gak darah tu keluar, selang sehari. Semalam dah ponteng sekolah sehari, hari ni aku paksa gak dia pergi, mula2 dia malas jer, lepas sarapan tengok segar gak dia.Hmmm....Jumaat ni birthday dia pulak yg ke 5. Aku perasan, sedari kecil, daripada birthday yang pertama, setiap kali menghampiri ajer tarikh lahir dia, dia mesti sakit. Tahun lepas ajer tak, tahun ni pun sama nampaknya.Harap dia cepat sembuh.

Sempena hari lahir aku ni, aku berdoa, semoga seisi keluarga aku sentiasa sihat di bawah lindunganNya, semoga aku dapat menjadi isteri dan ibu yg terbaik buat suami dan anak2, semoga suami aku dapat habiskan kerja2 nya dengan selamat dan semoga aku sentiasa tabah dan matang dalam menangani dugaan yang mendatang. Amin...

24 comments:

Mama Sarah said...

happy birthday buat Yus. Semoga dirahmati hendaknya dan dilimpahkan rezeki yang banyak.

desilza said...

happy besday! Semoga semuanya cepat sembuh

You're tagged... visit my blog for further info ... ni azie nyer kerja

Kaklong said...

salam,

hepi birthday buat yus. moga semua doa yus dimakbulkan Allah. sama bulan ye tarikh lahir kita..
moga yg tak sihat tu semuanya cepat sembuh. sian kat aqil. harap tak de bleeding lagi dah idung tu.

akak ni slowly warming up balik..

yus said...

mama sarah,
terima kasih

desilza,
thanks....errkk..kena lagi ker?? adeiii

kaklong,
salam..ha'ah kak, sama bulan tp bintang lain kan..hehe yus pun sebenarnya tgh warming up balik, lama gak tak jln2 blogland ni.

Ajzie said...

Yus
Happy Besday utk Yus. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki dan dirahmati.

Panjang umurnya 2x. panjang umurnya serta usia..serta usia...hihihhi.

Moga cepat sembuh ..take care..

Hugsss
Azi

MULAN said...

happy birthday yus!!! may your days be filled with joy, happiness, great health & blessings from Allah.

13may said...

selamat Ulang Tahun yg ke 15 + 16...kira sendiri yer:)

blackpurple said...

Selamat hari lahir yang terlewat Yus. Semoga terus diberkati, dirahmati, diredhai Allah. amin

Macam artis pulak nak berahsia umur...he he he.. Kira sezodiak la kita ek.

cikdinz said...

dah tua rupe nye si yus nih...

anyway, nak wish selamat hari jadik yg ke .... pada si yus.

semoga panjang umue..
semoga di murah kan rejki..
semoga dpt anak ramai lagi..

oldtown~Smell the Roses said...

Happy Birthay to Kak Yus, and in advance to Aqil! smoga kalian sume cepat sembuh dan bahagia slalu.

happyirfa said...

hepi besday 2 u
hepi besday 2 u
hepi besday 2 u yus..
hepi besday 2u
moga panjang umur dan murah rezeki

NBK466 said...

Salam hari lahir yg ke '15 + 16' calculator den rosak ler pulok nak mengiranya...

Sikenit Comel-AminBakish said...

agak terlewat.... :D

Semoga dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik.

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...

Kak Lady said...

Happy belated bithday buat Yus...moga dipanjangkan usia dan di murahkan rezeki serta kekal bahagia hidup hingga akhir hayat

Zakiah said...

happy bday kak yus. Semoga rezeki makin bertambah dan dipermudahkan segala galanyer...:)

MULAN said...

you've been tagged. pls see my blog!!

zino said...

selamat hari lahir yg ke 15+16=31.. betul tak zino kira? hehe

semuga di murahkan rezeki di permudahkan segala urusan.. amin..

kakLuna said...

Aqil tu sama umo dgn Luqman ye...aha..sama je dgn Luqman, asal nak tambah umo, mesti demam

happy belated utk kakYus..sorry lambat wish!!

mudah2an dikurniakan rezeki dan cahaya mata serta dilindungi rahmat Allah sehingga akhir nanti

Sastri said...

Happy Belated Birthday Yus... Semoga panjang umur dan murah rezeki... Semoga bahagia di samping semua yg tersayang... Semoga segala cita2 Yus tercapai...

yus said...

azi,
thanks...hugss kembali

mulan,
Amin..harap termakbullah

13may,
thanks...hihi aku tak payah kira dah tahu dah...

BP,
terima kasih..mana ada rahsia umur?? Tu kira beritahu gak tu, cuma suruh kira jer, bior ada thrill sikit..haha. BP pun pisces ehh?? Tak silap 28/2 kan..hihi

cikdinz,
terima kasih..dah tue ker kita?? haha...muda lg lah...hihi

yus said...

nani and irfa,
terima kasih

nbk,
aikk...tambah biasa pun nak guna kalkulator ker??..Congank jer dah lah..hihi

aminbakish, kak lady, zakiah,
thanks..semoga semua doa kalian termakbul..Amin

mulan,
aagh....tidak!!!!hihi

yus said...

bro zino,
betul lah tu...:D

Luna,
terima kasih....oo sebayalah luqman dgn Aqil ekk??

sastri,
tq so much....

ayu_mkay said...

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN BUAT YUS. MOGA KEBERKATAN 'NYA' SENTIASA BERSAMA MU.

maaf kiranya akak yang terlewat.. huhuuhuhu :D

yus said...

ayumk,
terima kasih kak...