Friday, July 27, 2007

Wajah Terkini Anak-Anakku...

Aqil Zafran, Alia Zafirah dan Abid Zulfan (Alia cuba ikut aksi abangnya Aqil..hehe)

Aqil bersama wajah harimaunya

Alia dengan aksi manjanya

Abid dengan muka toyanya..huhu (kompius ker apa anak ibu ni..hihi)

Tiga permata hati ibu dan abah...
Semoga ceria selalu yer sayang...

Nota kaki: Ben 10, kartun feveret Aqil dan Alia sekarang, naik muak ibu dia tengok. Tv Ben 10, games pun Ben 10, ibu pun letak lagu tema Ben 10 ni kat sini yer sayang...haha. Sabor jerlah, sikit jer, opening jer ni..hehe

8 comments:

PuteriSatu said...

wah..dah rumah baru ye yus...baru 2 bulan aunti puteri tinggalkan blog2 ni...aqil alia abid dah besar dah...abid tu dah macam Aqilah plak sekali pandang...salam untuk semua ye...

cikdinz said...

yus dah pindah ke ? dok mana skang nih...

minnie said...

Salam Kak Yus,
Alia tu pandai bergaya kan? Ada bakat nak jadi model tu...

Ajzie said...

Ehh abid dah berambuttt.. handsome lahhhhhhhh... Cun pewettttttttttt...

Sikenit Comel-AminBakish said...

mak ai.. lagu.. hehe

cumil.. :D

oldtown~Smell the Roses said...

Geramnya kat si Alia yg berpipi tembam ituhhh!!!!!

blackpurple said...

Kiut-kiut belaka.

Wah! Ganas si Aqil itu ekk muka dia. He he he.

Kak Lady said...

Kak lady ni suka sgt tengok alia tu...dari dulu lagik...especially rambut dia...hehehe....