Monday, July 2, 2007

Salam Kembali...

Rasanya dah dua minggu aku menyepi diri. Banyak cerita yang aku nak kongsi di sini tapi aku tak berkesempatan untuk melakukannya. Antaranya Sheffield banjir minggu lepas, dan ulangtahun suami tersayang. Terlanjur hari ini aku berpeluang mengadap pc ni, blog ini pun akhirnya bertukar wajah untuk kesekian kalinya. (Tak tahu dah untuk kali ke berapa). Cuma kali ini setiap kali aku bertukar template, aku rasa aku patut letak gambar template lama supaya aku sendiri ingat, template mana aku dah pernah guna. Kes sendiri tak ingatlah ni..haha.


Wajah blog sebelum ini
Design by finalsense.com

Terima kasih kepada yang meninggalkan jejak.Tak sangka ramai juga yang masih sudi ke teratak aku ini. Aku juga rindu nak pusing-pusing blogland. Bilalah nak mengganas kembali ni.Harap-harap lepas ni semangat berblogging aku pulih kembali.... Bounce

Sehingga di lain waktu dan ketika....
Salam Ceria Buat Semua

7 comments:

13may said...

selamat selamat:)

~ yus ~ said...

13 may: hehe terima kash

minnie said...

Salam.. Wah.. Kak Yus.. rindunya....

Mama Sarah said...

Yus, lagu slam ni - lagu lama ke lagu baru? tak pernah dengar.

template buat sendiri ke? sempat juga ya!

~ yus ~ said...

minnie : saya pun rindu nak berblogging..hehe

mama sarah: tak pastilah lagu baru ker lama, suka dengar jer..:D

mana ada buat sendiri, semua ambik yg free template kat internet ni lah, ubah gambar atau kaler sikit2 jer

Sikenit Comel-AminBakish said...

salam kak yus.

saya suka sangat 3 column template yang kak yus guna kali ni. Teringin rasa cam nak sama cam ni... hehe :D

~ yus ~ said...

aminbakish : berkenan gak ker..hihi. Tulah kak yus mmg pantang nampak template cantik sikit kat mana2 web, mulalah gatal tgn menukar rupa blog ni..