Thursday, September 14, 2006

Errkkkk.........



10 comments:

sufiah said...

erm..bila tgk gambar2 ni..rasa mcm dah lama sgt akak kt sana kan?gambar family akak yg kita amik kt Putrajaya tu,aqil kenit je lagi.Gambar raya mereka bertiga (aqil,aiman dan danial) pun sume kecil2 je..

Kak Lady said...

heheheh...yus malas2 pun sempat masukkan slide gambar...eheheh

mama sarah said...

Yus pergi Paris berapa hari? Saya tgh cari package yg sesuai dan murah. duduk di mana? saya try a few website - average utk 3 nights, eurostar + hotel dlm £600. Ok ke?

Bnyk nmpk tempat menarik dlm slideshow tu. tp ada yg tak de nama (ie mcm lake, ada snow, ada castle ruin, ada ship etc...) Bnyknya dia jalan!

yus said...

ana
hehe...dah 3 tahun dah ana...memang lama pun, aqil dari tak tahu cakap, skrg ni speaking jer......tak sabar nak balik ni...hehe

kak lady
hehe..memang malas pun kak. Slide tu dah pernah yus masukkan dalam n3 bulan 5. Ni kira ulang tayanglah ni, tu yg sempat jerk masukkan balik....

mama sarah
yus pergi dulu 3hari 3 malam. naik flight, Thomsonfly, sampai sana mlm terus tidur, jln 3 hari,..penat jugalah. Naik flight dari Doncaster Sheffiled, senang sikit, nak naik eurostar kena gi London, tu yg tak amik eurostar tu. Semua plus satu hari di Disneyland habis dlm £600 gak.... So, oklah kot kalau MS budget dlm around tu. Masa yus pergi dulu stay kat hotel area Gare du Nord, dekat ngan Stesen Eurostar tu.

Sbb banyak sgt gambar, malas nak letak description..hehe, banyak tempat gak ler pegi, Bath, Stonehenge, Bristol, North Wales, South Wales, Scotland, Liverpool, London, Paris.....2 tahun punya berjalan...heheh. Tahun 3 ni jer tak banyak jln....

Syikin said...

salam,

akak pun kena angin malas dua tiga hari ni :D

marlinabaharom said...

yus.. update ler blog.. jgn malas malas.. hee..heee.. baru baca pasal jam tu. kelakarnya. first time tau kat UK date nyer sampai 39! 0 hb pun ada???kah..kah..kah...

kakZ said...

cantik gambar2 tu. tak dapat pi pun tumpang tengok gambar jadilah. huhuh :(

blackpurple said...

Pun agak 'tersimpul' untuk meng'up date' blog... hehehe..

Gambor tu pun entri yang menarik juga yus....

Hehehe..

mama singa said...

waaaa..pinknya kak yus..

saya dah jd malas nak belek beta blogger

yus said...

kak syikin
tulah kan kak...angin malas, sekali pagi tadi bukak blog ada problem lak...dah ler yus terupgrade ke beta blog....jadi tension jap ni..huhu

MB
ni dah terlebih upgrade ni..terus terupgrade ke beta...hahaha...

Jam tu ntahlah apsal, silap kot masa design..hehe

KakZ
gambar2 lama semua tu kak....hehe

BP
oklah kan dari tak upgrade langsung....hehe

mamasinga
akak pun mula malas nak belek, tapi tadi bila nak view blog sendiri tak boleh, jadi tensen, try view blog yg dah upgrade boleh pulak, tu yg terupgrade ke beta gak tu....

ni dah tukar hitam....hehe