Friday, February 1, 2008

Aku rindu......

Hati rasa sayu aje pagi ini.........sad

Tiba-tiba rasa rindu pula pada suasana sejuk di sana...

Rindu bermain snow di belakang rumah....

Rindu sat-saat kita gembira bersama...

Sebenarnya hati aku sayu kerana aku bakal sendiri untuk beberapa malam bersama 'the 3A' kerana si 'Dia' ke Kuching Sarawak atas urusan kerja crycrycry. Tak pernah kami ditinggalkan begitu lama, semalam pernahlah....(padahal baru jer berangkat untuk ke KLIA tu)

Abah jaga diri yer....
Abah cepat pulang yer.....
Abah kami rindu abah....
Abah ibu pun rindu abah....
Walaupun begitu....balik nanti jangan lupa ole-ole untuk kami dari Sarawak yer...biggrin


We will miss U...
Take care....

8 comments:

oldtown~Smell the Roses said...

Salam Kak Yus,
Kenangan indah memang sentiasa dikenang. InsyaAllah ade rezki kembali lg ke bumi UK. and
jangan sedey2 cik abg outstation.kejap jek tuh!;)

Kak Lady said...

Alahai Yus...sweetnya...belum sehari dah merindu ye...

Kak lady pun tak lama lagi akan ditinggalkan semula....huhuhu

Intan said...

Salam Yus..
Thanx for visiting. Saya pun dah lama sangat teringit nak pg UK jejalan. Mesti best kan?

blackpurple @ jowopinter said...

Kalau dah rindu sangat, nanti lawatlah Mines Wonderland. Ada salji buatan di situ. :D

Alah. Bukan jauh, Sarawak jer. Bukan lama pun kan... Hehehe!

kasutVincci said...

alahai..ibu rindu kan abah yek. Sabar!
Salam kenal, kv dr blog ifra, terlangsung ke mari. Hehe
Tropical village tu kv dah pernah pegi masa blajar kat utm dulu. Sakan berposing. Sungguh excited masa kat sana. Hehe

sarahjiha said...

Salam Yus..
Lama tak ke sini, dah masuk bab rindu yea... sekarang ni kat UK tengah snowing...anak-anak akak pun selalu sebut nak balik 5 avenue (rumah kami dulu)..

Sayang isteri tinggal-tinggalkan.. ehem..ehem....

~ yus ~ said...

nani: hehe...kak yus ni ngada jer sebenarnya kan...hihi

kak lady: alamak, malu dgn kak lady...hihi. Yus cik abe lom pergi dah meleleh air mata kak, tp lepas tu, oklah..hehe

intan: terima kasih sudi kemari...dapat ke tempat yg tak pernah pergi mmg best, tp saya tu kalau tak kerana suami belajar sana, tak berpeluang juga nak jalan-jalan UK..:)

~ yus ~ said...

BP hehe..tempat jatuh lagi di kenang, inikan pula dua org anak saya lahir situ..tak sama dgn Mines wonderland tu. Bukan rindu snow sgt pun (at least not for now) rindu nostalgia di sana sebenarnya..

kv salam..tq dtg sini. Waah psoing sakan lah yer masa tu, yus pun ini bukan lah kali pertama ker sana, cuma saja nak bawak anak2 tgk tempat tu..:D

ibu sarahjiha tulah kan kak, dengar dari kawan, sana dah snow, tu yg rasa rindu tu..