Friday, November 16, 2007

Sepetang di Tasik Y

Sudah lama nak letak gambar2 ni di sini, tapi tak berkesempatan. Hari ni nampaknya bolehlah aku buat, but still, malas nak taip panjang2.Hari sebelumnya, aku terjatuh 3 anak tangga di rumah. Jadinya badan terasa sakit2. Teringat satu ketika dulu, masa aku mengandungkan Aqil, aku selalu kemari, pijak batu2 di situ untuk buat urutan kaki. Terasa lega sedikit. Petang itu pun niat hati nak pijak batu2 tulah. Anak-anak nampaknya sangat gembira dapat bermain-main di taman permainan. Sungguh seronok melihat telatah mereka terutama Alia dan Abid. Abid berlebih lagi seronok, sampai ketawa berdekah-dekah. Lain kali InsyaAllah, kita main2 di sini lagi yer sayang.

10 comments:

cikdinz said...

sepetang di taman kanak-kanak.
tasek mana ni Yus...

~ yus ~ said...

cik dinz,
tasik Y kat Bandar BP ...

Kalau ke Batu Pahat bolehlah kemari..

Ajzie said...

Azi pun dah lama tak pergi ke Tasik Y.. Memang best kan tempat nih.. bawa basikal pun best kan. Insyallah kalau rajin hujung minggu nih kami pergi plak....

Mazudi said...

Ini lah namanya quality time bersama anak anak.

mazudi.com

Kak Elle said...

Happy betul budak2 termasuk bapa budak:)Alia ikat rambut cantik ..

Acik Aminbakish said...

aqil dah kena pakai spek ye kak yus..?

Sastri said...

cepatnya Abid membesar... dah boleh join abang dan kakaknya main... :D

The Singa said...

syoknya main kat taman..saya pun baru jer jumpa taman kat sini..

bAiTi said...

Eh? Abid dah besar!!!

K.Yus, camne duk kt Parit Raja? Best? ;)

Ayu said...

betul laa rasanya mcm baru je baca blog pasal Yus bersalin. ni tengok2 udah beso..