Monday, November 10, 2008

Konvokesyen Aqil dan Alia

Semalam hari konvokesyen buat Aqil dan Alia. Aku malas nak cerita panjang, jadi semuanya aku dah satukan dalam video di bawah ini. Namun begitu, video ini ada sekali majlis konvokesyen Aqil tahun lepas. Aku satukan dengan gambar2 pada majlis tahun ini bersama Alia. Biar nampak banyak sikit..mrgreen. Well...enjoy the pictures!! Kenangan yang pasti tak dapat dilupa. Congrats buat anak ibu Aqil dan Alia.

video

6 comments:

aNIe said...

Tahniah buat Aqil & Alia

Ajzie said...

yus.. byk lagi gambar2 Aqil di KEMAS tuh. Azi ada ambil tp lupa plak nak share photo dengan yus.Gambar2 masa aktiviti gosok gigi masa petugas dari Pusat Kesihatan Kemas dtg.

Wahh Aqil dpt no 1 last year n this year yea? Aliah pula dpt no berapa? Heheheh... Next year di sekolah Kebangsaan harap Aqil boleh dpt No 1 juga tau.. Jangan dengan skolah Cikgu Linda~Kemas aje tau. Belajar rajin2 dan Selamat Maju Jaya buat Aqil Zafran...

MULAN said...

tahniah aqil & alia...!!!

Zyan said...

Tahniah! Tahniah!

erm nih tak saba nak tgk anak konvo thn depan nih ahahha

ape rahsia Aqil dpt no 1 nih??share la skit

Mazudi said...

Tahniah untuk aqil dan Alia jugak.
Tahun depan masuk sekolah rendah la ni.

cikdinz said...

dah konvo ye. tahniah ler...