Tuesday, January 8, 2008

Ikut muka siapalah anak-anak kami ni??

Jumpa benda ni dalam blog mummyrizq. Nak cuba jugalah. Selalu ada orang tanya, ikut muka siapalah Aqil, Alia dan Abid ni. Mereka semua 'equally' ikut muka aku dan Din. Baru sama adil kan....





13 comments:

Kak Elle said...

semua nya 50-50 eh bagus lah jadi takde yg nak cemburu kan?...hahaha

kemana lagi kalau lauk nya tak tumpah kat nasi kan? tapi kekadang machine ni pun sucks!! tengok aje muka dia org mesti inbas mak atau bapa...betul tak?

selamat menyambut maal hijrah Yus.

bunga rampai said...

Salam Yus,

Haha! Adil tu ... jadi tak ada sesiapa yang merajuk :-D

Selamat tahun baru 2008, juga selamat menyambut tahun Hijrah 1429

Semoga sentiasa dalam lindunganNya dan dirahmati.

blackpurple @ jowopinter said...

Salam Maal Hijrah.

Saya ikut muka atok kot. Hehehe!

Mazudi said...

Cayalah ngan meter ni. Boleh kasi result yang adil lagi tu supaya orang tak jeles jeles.

NBK466 said...

Cam rosak jerk meter tuh..semua kat tengah2. Den buat manjang2 both anak den banyak kearah mem...hu..hu..hu..

Sastri said...

waaa... ini baru betul2 adil nih... tiga2 nya 50-50... :D

happyirfa said...

salam yus..
baru adil.he he.anak2 comel2 sbb mak ayah pun comel2

cikdinz said...

muka yus dgn cik din pun mmg dah sama lar.
itu yg anak pun semua sama jerk...

FaEzHussain said...

Yus,
Waduh, lama dah saya tak active dlm blogging ni. Bg sesapa yg masih ingat saya, sila2 la bertandang ke blog saya yg dah up-dated. insyaAllah, akan cuba selalu aktifkan kali ini. (sorry yus, buat promo plak).
Btw nak tanya, sejak bila abg Aqil pakai spek ni? Bgtau Darwish semalam, dia tak percaya. Kena tunjukkan gambar terbaru la gini.

KakFaez

RaFFLeSiA MeRaH said...

separuh muka mak separuh muka ayah, hehehe...boleh gitu?

faizabelle79 said...

Salam Yus..

Hai..kemana tumpahnye kuah kalau x ke nasi..heehhe..x kan nak ikut muka org lain kut...

barb michelen said...

Hi again, see tthis is the site i told you i signed up to. It has some nice information about how to make money using OPP, i think you might find it interesting. here it is. bye!

zahrah said...

salam Yus...

comel tul gambar si Alia tu...geram raser nak cubit pipi dia...hi..hi..ok Yus doakan saya tabah dan sabar ye...nak balik...nak balik...hu..hu...winter...x boleh kuar umah kalau boring2...kalau summer ker...spring ker...boleh gak gi taman kat main rd tu...hu...hu...sabar....