Monday, August 6, 2007

Jalan-Jalan Chatsworth

Hari Sabtu 5 ogos, kami ambil kesempatan akhir untuk jalan-jalan sambil menambah koleksi gambar di UK ni. Kami ke Chatsworth. Malas rasanya nak berceloteh panjang. Kita tengok gambar ajerlah yer.


Chatsworth House



Lembu sedang meragut rumput di belakang sana. Kalau nak tahu, kat sini, sana sini penuh taik lembu..huhu






Aksi manja apa ni ibu...


Aqil dan Alia seronok dapat main air


Berlari-lari anak, tak sabar nak dapatkan air tu...


Cantik pemandangan


Yang ni aksi apa agaknya dari dua beradik itu


Gambar ni, Aqil yang ambil....hehe


Tiga beranak jadi tugu ker apa ni...


Kami sekeluarga..


Abid yang manis


Aksi kandid tiga beradik

Senyuman Abid yang manis

Hmmm, waktu-waktu macam ni, dah mula rasa rindu pada bumi UK ni. Belum tinggalkan dah mula rasa berat hati. Bila agaknya dapat kami kemari lagi...

p/s: sila klik pada gambar untuk lihat koleksi gambar-gambar yang lain sewaktu kami di sana.

15 comments:

Sikenit Comel-AminBakish said...

lagu pun sesuai je dgn mood entri nih... :D

walaupun sedih meninggalkan bumi Inggeris tu, kena terima gak kan??

mana tau satu hari dapat kembali ke sana.. :D

pepun Selamat Kembali ke tanahair :D

ontahsapo said...

cantik2 gambar dan permandangan.. teringat kampung halaman....

13may said...

hehhe...cantik!

blackpurple said...

Bila tengok gambar, tak kiralah siapa punya, mesti tengok dulu arkitektur bangunan dan lanskapnya. He he he.

Cantik, berseni, berjiwa.....

Yatie said...

cantik sesangat laa tempatnya .. rasa cam teringin sesangat nak pegi .. tatau la bila ada rezeki nak jejak kat UK nieh plak ..

loveujordan said...

salam yus,

akak suka betul tengok kehijauan dan bangunan kat sana....budak-budak tu comelnya... sebelum balik baik jalan puas-puas, memang akan rindu nak kembali kesana nanti ...

Eida said...

alaaaaa comeynye si adib tu senyum...nampak gigi 2 batang cam rabbbit jer

Husband kak Yus dari 'U' mana ekss kat Mesia tu..

Mummy Rizq said...

suka tgk gmbr abid yg last tu! happy sungguh..

Sastri said...

cantiknyaaaa... bila laa bole menjejakkan kaki ke sana...

comelnya anak2 Yus ni... my fave is still si Curly Sue tu... :D

Zakiah said...

kak yus...

mesti sedih nak tinggalkan tempat tu kan....sama sama la kita kembali ke msia...sedih ni sedih!!!...si alia tu comellll....

Ajzie said...

Yussss
Tak puas azi tgk gambar2 ini last 2 days.... Abid mmg tak jemu dipandang.. Manis dan makin hencemmm dengan rambut nya itu...

P.s
Tak sabar tunggu you all balik.. Moga dipermudahkan segalanya.. Amin...

Mama Sarah said...

dah lama tak menjenguk blog - tiba2 rasa abid macam dah besar!

Abang Long said...

Jauh perjalanan, luas pandangan a.k.a pemandangan. Sejuk mata memandang, bukan sahaja kawasan sekitar, tapi kagum dengan kebersihannya. Ops ... apakhabar ?

minnie said...

salam...

Cantik gambar-gambarnya kak yus... tumpang rasa sedih macam yg kak yus tgh rasa skrg nih... huhuhu

NBK466 said...

Jgn ler cite2 pasal rindu kat bumi UK...den nangis karang...hu..hu..hu..