Tuesday, January 13, 2009

Laman Baru

Kepada kawan-kawan atau pengunjung yang masih ke blog ini, silalah ke laman blog saya yang baru di link ini.

Blog ini akan menjadi sebahagian dari Arkib saya untuk tahun-tahun yang sudah. Tahun ini saya bercerita di blog yang baru pula...mrgreenrazzrazzrazzrazz

5 comments:

eB@mamaAerish'n'Aed said...

baru nk dtg... dh pindah yer... :)

~ yus ~ said...

hehe...dah lama pindah pun, 2009 dulu...:)

PuanBee said...

lah kenapakah ?

~ yus ~ said...

Puan Bee,

Saja tukar blog. Blog ni banyaknya cerita saya masa di UK dulu. Lepas tu setahun back to malaysia, rasa lebih baik buat blog lain untuk cerita di sini pula..hehe

sissyira said...

salam malam isnin =)

alamak, nanti kena terjah ni,,,heheh

p/s:so3 lama tak singgah sini,line problem ;(